Vánoční sbírka na pomoc lidem z azylových domů

Před koncem října jsme odstartovali materiální sbírku na pomoc lidem z azylových domů u nás v Krupce. Díky štědrosti a ochoty zaměstnanců Knauf Insulation jak v Krupce, tak I v Praze, se nám podařilo nasbírat nemalé množství věcí všeho druhu, od hraček po kuchyňské spotřebiče. Za pomoci mých kolegů na logistice a i zaměstnanců azylového domu Agape se nám podařilo všechny věci proměnit v krásně zabalené dárky.
Dne 17.prosince 2018 nastal den předání dárků. Sešli jsme se na bohosudovském hřišti. Připravený jsme měli skromný stromek, kávu, čaj a výborné cukroví. K tomu nám hrály koledy. Největším lákadlem byla však hromada dárků, která nechala nemálo hostů žasnout údivem. Po krátkém proslovu, uvítání a poděkování došlo na rozdávání. S každým dárkem se nám podařilo rozdat i úsměv a nemalou radost dětí v různém věku. Netrvalo dlouho a došlo na rozbalování dárků a celé hřiště se zaplnilo hravými dětmi, radostnými výkřiky a jejich příjemně naladěnými rodiči, kteří též našli pod stromečkem něco potěšujícího.
Chtěl bych už jen říct, že celá akce se velice podařila. A obrovské díky patří všem zaměstnancům, kteří přispěli do této sbírky. Díky jim se tyto úsměvy podařilo vykouzlit na tvářích lidí a dětí, kteří se v životě ocitli v tísni, či nouzi. A to byl jediný cíl této akce a byl úplně splněn.
 

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio