Vyjádření vedení k aktuální situaci

Dobrý den, přátelé,

Rád bych Vás tímto  informoval o důležitých změnách, které jsme uplatnili napříč celou skupinou Knauf jako reakci na opatření vyvolané pandemií COVID-19 v zemích, kde podnikáme a na trzích, kde dodáváme své výrobky a poskytujeme servis.

Zásadním opatřením, které se dotkne právě naší spolupráce, a považujeme za zodpovědné Vás co nejdříve o tomto informovat, je zastavení investic a omezení všech výdajů, které nejsou nezbytně nutné k udržení chodu společnosti a plnění již daných závazků. Cílem těchto významných opatření uplatněných napříč celou skupinou Knauf, je neztratit jediného zákazníka a neztratit jediného zaměstnance. Máme starost o celkem 38 000 kolegů a kamarádů napříč skupinou. Náš výrobní závod v Krupce naštěstí patří k těm, kde zatím nesnižujeme výrobní kapacity výroby a solidárně tak podporujeme kolegy v zemích, jejichž provozy jsou již zavřeny nebo výrobní kapacity omezovány.

V kontextu těchto nepříjemností bych rád docenil, že se nám podařilo pro letošní rok rozdělit více jak 720 000 korun k podpoře činností klubů a neziskových projektů krupské komunity. Další aktivity, sponzoring či donátorství, je, bohužel, do konce letošního roku, neproveditelné. Letošní Grant KI a i další aktivity, musí počkat na lepší období. Pevně věřím, že rok 2021 bude v tomto ohledu, opět „normální“,  avšak Vám v tuto chvíli nemohu ani toto garantovat.

I klíčová investice v našem závodě do nové linky na foukanou vlnu má stop stav. Dokončíme pouze výrobní haly. Do nich umístíme již vyrobené výrobní zařízení. Montáž, nábor personálu a jeho trénink, uvedení linky do provozu, plánujeme, v tuto chvíli, na druhý kvartál roku 2021 v optimistickém náhledu.

Děkujeme za dlouhodobé partnerství a spolupráci. Věříme, že bude pokračovat v obvyklé intenzitě a kreativitě. O případných změnách a možnostech podpořit Vaše aktivity, Vás budeme informovat.

S pozdravem a přáním pevného zdraví všem.

Jan Brázda

ředitel závodu Krupka

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio