Pohár Krupské zóny ve futsale

Jedenáctý ročník tradičního turnaje průmyslové zóny v Krupce v halovém fotbalu jsme uspořádali druhý lednový víkend. Svou účast z minulého roku zopakovali zástupci závodu ze slovenské Nové Baňi. Toho jsme se snažili patřičně využít a ještě večer před turnajem jsme je vzali na prohlídku závodu, kterou si náramně užili. Naše prostředí se jim moc líbilo a doslova unešeni byli především z čistoty pracovního prostředí, jídelny a nových sprch.

Zájem o turnaj zaměstnanců z našeho závodu byl velký, což je vždy cenné, jelikož se o pořadatelství staráme po celou tu dobu od samotného vzniku v roce 2009. Soupisku jsme dali dohromady i s kolegy z Prahy a nakonec vytvořili jeden tým.

Turnaj jsme tradičně zahájili výhrou a se Snoeks si poradili 2:1, kdy jsme si zajistili vítězství téměř v poslední minutě. Následovalo opět vítězné derby proti Knauf Insulation SK, které jsme stejně jako před rokem porazili a vyhráli 2:0. Následně se nám nepodařilo zužitkovat herní převahu proti Merisantu téměř po celý zápas a před koncem inkasovaný gól nás rozhodil a my jsme na něj už nedokázali odpovědět. V dalším zápase proti Edgewell jsme vsadili především na útok a tím nám vznikaly mezery v obraně. Ty vedly ke konečné porážce 0:2. Poslední zápas jsme odehráli se sousedy z Autokabelu, kteří v loňském jubilejním 10. ročníku turnaj poprvé vyhráli. Dělba bodů za výsledek 1:1 a bylo jasné, že na stupně vítězů to stačit nebude.  

Malou náplastí za naše konečné 4.místo byla alespoň zpětná vazba od všech účastníků za super organizaci a přátelskou atmosféru. I naši kolegové ze Slovenska si odvezli spoustu pěkných zážitků i srandovních zážitků nejen z pozdější společné večeře, ale také proto, že  oficiální ukončení akce bylo někdy kolem třetí hodiny ráno následujícího dne. Zkrátka, když se to povede…

Turnaj se nám za těch 11 let ještě nepodařilo vyhrát, tak bychom tímto rádi apelovali na oddělení HR, aby mezi těmi 16 novými kolegy, kteří posílí naše řady kvůli výstavbě nové linky, byli i nějací fotbalisté, kteří do toho míče umějí kopat lépe než my. Pokud se to povede, tak dvanáctý ročník už určitě bude ten vítězný.

1.    Edgewell

2.    Merisant

3.    Knauf Insulation SK

Zvláštní poděkování patří Gábině K. a Tereze B. za jejich pomoc a podporu při organizování turnaje.

 

                                                                                                                           Marek Koníček     

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio