KNAUF INSULATION - 16 LET V ČESKU

Milí kolegové a přátelé „ve vatě“

Je to tak, dne 9.května, v 16:43, to bylo přesně 16 let od zahájení výroby izolace pro více jak 23 zemí kolem nás. Jsme v komplikovaném pubertálním věku, ale zvládáme to výborně a rodiče na nás jsou pyšní. Jsme v komplikované době, ale zvládneme, ostatně jako vždy, i další výzvy, co život přinese. K tomu optimismu mě vede těch 16 let práce s Vámi a naše poslání, dělat svět lepším místem pro život. Přinášet lidem do jejich domovů akustický a tepelný komfort. Dělat je bohatší o nižší účty za energie.

Z odpadního skla vytváříme fantastický materiál, který dělá lidem i světu kolem nás dobrou službu. Máme dlouhodobou perspektivu, neboť budovy a stavby stále spotřebovávají kolem 35% celkově vyrobené energie. A nemáme menší ambice než to stáhnou na „nulu“. Je to dlouhá cesta, ale jdeme po ní úspěšně již 16 let. Bez ohledu na překážky a krize.

Firmu tvoří lidé. Firemní hodnoty nejsou prázdné titulky v zasedačce. Jsme podnikaví, oddaní své práci. Partnerství s dodavateli, zákazníky i ostatními zájmovými stranami, stojí na korektních vztazích a respektu. A lidskost? Najděte si chvíli v jídelně závodu a podívejte se na sestřih fotografií z našeho 16 letého života v KI, co běží na té velké obrazovce. Není třeba slov.

K narozeninám patří samozřejmě dárek a oslava, Oslavili jsme těch 16 let v sobotu 14.5.2022 odpoledne v rámci dne otevřených dveří, byl to úžasný den plný zábavy, dobrého jídla i emocí, stačí se podívat na ty fotografie.

Bylo, a i nadále mi bude ctí, s Vámi spolupracovat a společně psát další kapitoly našeho života „ve vatě“. Krásné narozeniny!

Jan Brázda

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio