Jsme už 14 let ve vatě!

9. května 2020 to bylo v 16h a 43 minut přesně 14 let od zahájení komerční výroby minerální izolace v našem novém závodě, postaveném v krupské průmyslové zóně za neuvěřitelných 10 měsíců a 2,5 miliardy korun investic.

Slavíme 14 let!

Číslo 14 v numerologii varuje před nebezpečím nepředvídaných událostí souvisejících s přírodními živly (záplavy, požáry, bouře, zemětřesení). Číslo 14 máme brát jako výzvu k obezřetnosti a máme věřit hlavně své intuici, svému vnitřnímu hlasu. Spoléhat se na druhé, může být nebezpečné. Toliko numerologie. V tom výčtu jen chybí aktuální pandemie Covid-19 a byla by ta sbírka rizik kompletní. Koneckonců, vir také můžeme k živlům přírody počítat. Na těch fotkách z mikroskopu vypadá vir celkem elegantně a za svůj výkon proti ostatním živlům, co ničí lidské životy, se nemusí stydět.

 Když tedy ještě chvíli zůstaneme u těch čísel, tak vězme, že za těch 14 let jsme vyrobili přes 890 000 tun izolace. Izolací jsme vyplnili 62 562 000 m3 dutin v budovách a stavbách. Jejich uživatelům jsme přinesli tepelný a akustický komfort a udělali jsme je bohatšími, neboť mají nižší spotřebu a tedy i účty za energie. Spinery jsme roztáčeli celkem k 9. máji tohoto roku 1 069 000 hodin. Abychom udrželi pružný servis zákazníkům v téměř 20 zemích střední a východní Evropy, tak jsme provedli více jak 47 500 změn výrobního sortimentu na lince. To by z čísel mohlo stačit.

Protože je situace, jaká je, jak v možnostech společného slavení našeho výročí, tak i ve vydávání peněz na věci zbytné, tak si výročí vynahradíme při oslavě 15 let v roce 2021.

Gratulace k 14. narozeninám a velké díky za dlouhodobou spolupráci, profesionální výkon a loajalitu k firmě. Zůstaňte „ve vatě“

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio