Jsme opět milionáři !

Milí kolegové  „ve vatě“

ráno, 8.října 2021, někdy kolem 8:33, krupský výrobní závod Knaufinsulation, vyrábějící minerální izolaci ze skelného vlákna, pokořil milník milionu tun vyrobené izolace v nominální densitě.

Vyrobili jsme 1 000 000 tun izolace. Trvalo to od 9. května 2006 do rána 8. října 2021. Úžasný milník v historii našeho závodu i společnosti. Jsem na to, co jsme zde dosáhli, hrdý. Jsem hrdý na každého, kdo k nám chodí do práce a o tento milník se zasloužil svojí poctivě odvedenou prací. Především myslím na ty spolupracovníky, co jsou u toho od samého začátku se mnou. A není nás málo. Těch příběhů a změn, co jsme společně prožili!. Se vším, co před nás firemní život položil, jsme se se ctí vypořádali.

Rád bych při této příležitosti sdílel vyjádření generálního partnera společnosti Knauf Alexandera Knaufa, z jeho nedávné návštěvy závodu: „těžko se mi hledají slova, jak vyjádřit své poděkování za to, co jste pro firmu a naše zákazníky za ty roky udělali, za Vaši loajalitu“.

Lze od majitele získat větší uznání?

Přeji nám všem úspěšné pokořování další milníků. Děkuji partnerům v businessu, zákazníkům i dodavatelům. Jsou součástí našeho úspěchu. Ten milník tvořili s námi. Pomáháme tvořit lepší svět. To je naše poslání. Odpadní skleněné střepy přetavujeme do minerální izolace, která přináší tepelný i akustický komfort do našich domovů. Snižujeme lidem i firmám účty za energie, což je v dnešní době silné téma. Měrná energii či emise na vyrobenou tunu minerální izolace je mnohonásobně vrácena izolací vytvořenou vysokou energetickou účinností budovu a staveb. Naše kapacity jsou vyprodané a máme před sebou aktuální výzvu, jak rostoucí poptávku uspokojit. Proto máme v procesu EIA dokumentaci a revizi IPPC povolení provozovat závod na maximální proveditelný výkon. 100 000t ročně, s respektem k principům udržitelného výrobního procesu a ohleduplnosti ke svému okolí.

Děkuji za důvěru a podporu, které se nám od všech dostává.

Děkuji a přeji mnoho úspěchů na cestě do druhého milionu. 

Váš ředitel Jan Brázda

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio