Cena pro dodavatele roku 2021 vyrobena klienty chráněné dílny Arkádie

„Cena pro dodavatele roku 2021 vyrobena klienty chráněné dílny Arkádie“

Vedení závodu KnaufInsulation v Krupce každoročně oceňuje svého dodavatele roku, který na základě hodnotících kritérií B2B vztahů dodal největší porci „partnerství“.

Partnerství je jednou ze 4 firemních hodnot celé skupiny KNAUF, do které KnaufInsulation patří.

Partnerství se nedá koupit a aby vzniklo, potřebuje čas. Nelze ho vytvořit rozhodnutím managementu. Je to o nastavení mysli, o umění vnímat potřeby zákazníka a schopnosti předvídat jeho budoucí potřeby. O schopnosti pružně reagovat na měnící se potřeby zákazníka, kterému jede jeho výrobní linka 24h denně a 7 dní v týdnu. Partnerstvím se dodavatel integruje do firemní kultury svého zákazníka. Dodavatel hraje stejnou hru a vyznává stejné hodnoty jako jeho zákazník. Základem dlouhodobého B2B partnerství je důvěra. Tvoří ji lidé, kteří odvádí svůj denní výkon či servis v souladu se smluvními vztahy v technické či procesní rovině, v emoční jsou ale mimo rámec smlouvy, dodávají si navzájem mnohem více.

Nejvíce toho partnerství jsme našli v roce 2021 u parťáka, co se jmenuje Celní agentura Radka Kůtek Krejčí. Radčina firma dlouhodobě v našem závodě poskytuje celní služby v celém rozsahu potřeb závodu. Pomohla nám s řadou specifických opatření a úprav, čímž náš servis zůstal pružný, bez ohledu na situaci. Díky profesionálnímu servisu provozujeme náš závod, od jeho startu v květnu 2006, bez celního deliktu. Děkujeme na vynikající dlouhodobou spolupráci, partnerství a úsměv, který Radku Krejčí vždy doprovází. Fotografie z předání ceny jen potvrzuje spokojenost klíčových zákazníků - Zdeňka Pejřimovského, manažera dodavatelského řetězce, a Pavla Kernaševiče, který plánuje dopravu kamionů s izolací na trhy ve střední a východní Evropě.

Cenu dodavatele roku tradičně, již řadu let, vyrábí pro KI šikovné ruce v chráněné dílně Arkádie. Je to výrobně velmi náročný kus keramiky v podobě domku s izolací KI. Cena dodavatele roku tak vytváří jak příjmypro Arkádii, tak přináší radost i oceněnému partnerovi.

Jan Brázda

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio