Cena pro dodavatele roku 2023 miří do ....

„Cena pro dodavatele roku 2023 vyrobena klienty chráněné dílny Arkádie“

 

Vedení závodu KnaufInsulation v Krupce každoročně oceňuje svého dodavatele roku, který na základě hodnotících kritérií B2B vztahů dodal největší porci „partnerství“.

Partnerství je jednou ze 4 firemních hodnot celé skupiny KNAUF, do které KnaufInsulation patří.

 

Základem dlouhodobého B2B partnerství je důvěra. Tvoří ji lidé, kteří odvádí svůj denní výkon či servis v souladu se smluvními vztahy v technické či procesní rovině, v emoční jsou ale mimo rámec smlouvy, dodávají si navzájem mnohem více.

Partnerství se nedá koupit a aby vzniklo, potřebuje čas a nelze ho vytvořit rozhodnutím managementu. Partnerství je o nastavení mysli, o umění vnímat potřeby zákazníka a schopnosti předvídat jeho budoucí potřeby. O schopnosti pružně reagovat na měnící se potřeby zákazníka, kterému jede jeho výrobní linka 24h denně a 7 dní v týdnu. Partnerstvím se dodavatel integruje do firemní kultury svého zákazníka. Dodavatel hraje stejnou hru a vyznává stejné hodnoty jako jeho zákazník.

 

Nejvíce toho partnerství jsme našli v roce 2023 u parťáka, co se jmenuje Teplotechna Prima. Je to vskutku lokální parťák, se sídlem v Teplicích. Dlouhodobě, a nejen v našem závodě, poskytuje práce a služby v oblasti designu, konstrukce a oprav sklářských tavících a agregátů včetně pomocných systémů. Díky profesionálnímu servisu a podpoře, provozujeme náš závod, od jeho startu v květnu 2006, bez havarijních situací v oblasti procesu tavení. Dosahujeme nové milníky v životnosti sklářského tavícího agerátu v našem typu průmyslu.

Děkujeme na vynikající dlouhodobou spolupráci, partnerství a nasazení, které spolupráce s lidmi s logem Teplotechny Prima, náš firemní život doprovází. Je to s nimi vždy „velmi horký“ zážitek. Tavíme sklovinu při 1400°C a i v takových podmínkách se najdou lidé, co si s roztavenou sklovinou a rozpálenými vyzdívkami sklářské pece, rádi hrají.

 

Cenu dodavatele roku tradičně, již řadu let, vyrábí pro KI šikovné ruce v chráněné dílně Arkádie. Je to výrobně velmi náročný kus keramiky v podobě domku s izolací KI. Cena dodavatele roku tak vytváří jak příjmy pro Arkádii, tak přináší radost i oceněnému partnerovi.

 

Jan Brázda

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio