Rozloučení s létem

Tak včera,12.9.2023, to bylo naprosto dokonalé rozloučení s letošních létem. Zaměstnanci Knauf Insulation a klienti Arkadie se totiž vydali na výlet lodí a na kolech. Nejprve jsme pluli lodí z Děčína do německého Bad Schandau a pak jsme se vydali přes dvacetikilometrovou cyklostezku zpátky.

Celá akce byla samozřejmě super organizovaná, prostě týmová práce nejen ze strany Arkadie a Knaufu, ale i díky obsluze lodi Porta Bohemica a autobusové dopravy Třešnák. Dva autobusy přivezly výletníky do přístavu v Děčíně, kde na nás už čekala nádherná loď Porta Bohemica. Plavba po Labi byla příjemná, mohli jsme relaxovat na palubě, obdivovat panoramata a ještě načerpat potřebnou energii chutným obědem. Sotva jsme dojedli, vítalo nás Bad Schandau.

Tam na nás už čekal autobus, který vezl ty méně zdatné. Ti měli možnost se vrátit domů ve stylu "já si to dám pohodlně". Ale ti odvážnější, se nechali nalákat na cyklistiku. Po rovné cyklostezce se tak vesele vydali zpátky do Děčína. A na konci nás už čekal další autobus, abychom se mohli vrátit zpět domů.

No a někteří nebyli unavení ani potom! Ti nejzdatnější se totiž rozhodli pokračovat až do Teplic na kolech. Ale my ostatní jsme se museli rozloučit už v Děčíně.

Každopádně to byl skvělý zážitek a určitě si to příští rok zopakujeme. Tak zatím ahoj!

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio