Knaufíci na Guláš párty 2023

Knaufíci na Guláš Párty 2023

Každoroční Guláš Party v Modlanech se stala oblíbenou událostí pro milovníky dobrého jídla a piva. Tentokrát se do soutěže zapojilo celkem 11 týmů, včetně Knaufíků - týmu společnosti Knauf Insulation pod vedením Petry Růžičkové.

Tým Knaufíků se nechal inspirovat tajným rodinným receptem a připravil famózní dančí guláš, který se stal jedním z nejchutnějších jídel na celé soutěži. Ačkoli se museli poprat s tvrdou konkurencí, Knaufíci se dokázali umístit na krásném pátém místě, což bylo vynikající umístění a skvělá zkušenost pro celý tým.

Všichni návštěvníci se mohli těšit z příjemného počasí s teplým sluncem a skvělou atmosférou, která byla vytvořena všemi zúčastněnými týmy. Kromě tradičního guláše se zde také podávalo chlazené pivo, které dokonale doplnilo chuťové zážitky všech návštěvníků.

Celkově lze říci, že Guláš Party v Modlanech byla opět velkým úspěchem. Nejenže se zde konala skvělá soutěž s vynikajícími jídly, ale také byla zajištěna příjemná a neformální atmosféra, která přilákala spousty lidí. Pokud hledáte příležitost k ochutnávání dobrého jídla a piv, určitě neváhejte přijít na příští Guláš Party, která se uskuteční v příštím roce.

Těšíme s na Vši podporu v roce 2024.

 

Susan Razzaková

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio