Cena pro dodavatele roku 2022 vyrobena klienty chráněné dílny Arkadie

Vedení závodu KnaufInsulation v Krupce každoročně oceňuje svého dodavatele roku, který na základě hodnotících kritérií B2B vztahů dodal největší porci „partnerství“.

Partnerství je jednou ze 4 firemních hodnot celé skupiny KNAUF, do které KnaufInsulation patří.

Partnerství se nedá koupit. Nelze ho vytvořit rozhodnutím managementu. Partnerstvím se dodavatel integruje do firemní kultury svého zákazníka. Dodavatel hraje stejnou hru a vyznává stejné hodnoty jako jeho zákazník. Základem dlouhodobého B2B partnerství je důvěra. Tvoří ji lidé, kteří odvádí svůj denní výkon či servis v souladu se smluvními vztahy v technické či procesní rovině. V emoční rovině jsou ale mimo rámec smlouvy, vzniká synergie, dodávají si navzájem mnohem více. Je to o nastavení mysli, o umění vnímat potřeby zákazníka a schopnosti předvídat jeho budoucí potřeby. O schopnosti pružně reagovat na měnící se potřeby zákazníka, kterému jede jeho výrobní linka 24h denně a 7 dní v týdnu.

 Nejvíce toho partnerství jsme v roce 2022 našli u D. I. SEVEN FACILITY s.r.o. Společnost působí po celém území České republiky a zabývá se zajištěním podpůrných činností v oblasti Facility managementu. Partnerství jsme navázali již v roce 2005, když jsme zahájili stavbu našeho nového závodu v krupské průmyslové zóně. I když jsme pak přešli na systém řízení vstupu do závodu přes registrační terminály, bez fyzické ostrahy na vrátnici, to partnerství zůstalo. Dostalo v době kybernetického útoku na naši společnost podobu neskutečně pružné reakce na situaci, kde servery byly z bezpečnostních důvodu odstaveny a na vrátnici se objevili opět lidé. Lidé, zcela profesionální ve výkonu své práce a s úsměvem ve tváři, kterým Vás vítali při příchodu do práce.

Cenu dodavatele roku již řadu let vyrábí pro KI šikovné ruce v chráněné dílně Arkádie. Je to výrobně velmi náročný kus keramiky v podobě domku s izolací KI. Cena dodavatele roku tak vytváří jak příjmy pro Arkádii, tak přináší i radost oceněnému partnerovi.

 

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio