8. ročník

TURNAJ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY KRUPKA
V sobotu 14. 1. 2017 proběhl ve sportovní hale v Krupce 8. ročník futsalového turnaje O putovní pohár průmyslové zóny Krupka.
Turnaje se zúčastnilo pět týmů: Knauf Insulation Krupka, Knauf Insulation Praha a sousedi z průmyslové zóny AutoKabel, Merisant a nováček turnaje Spreadshirt Manufacturing.
Hrálo se systémem každý s každým a na každý tým tak čekaly čtyři zápasy. Tým KI Krupka začal sebevědomě a nováčkovi ze Spreadshirtu nasázel 14 gólů. Do druhého zápasu jsme nastoupili plni sebevědomí s tím, že kamarády z Prahy snadno porazíme. Jak jsme ale narazili! Tým KI Praha se oproti svému prvnímu zápasu zvedl a i bez zraněného kapitána Lukáše Tkáče nás porazil 5:1. V dalším zápase proti AutoKabelu jsme museli vyhrát. Hned na začátku jsme kopali penaltu a k té se postavil hrající trenér a brankář Mára Koníček. Unesl tlak okolností a s jistotou proměnil. Gól nás nabudil, zápas jsme vyhráli 8:2 a stále tak drželi šance na celkové vítězství v turnaji. V posledním zápasu skupiny nás čekal obhájce titulu z Merisantu. Vyrovnané utkání rozhodla ve prospěch Merisantu větší efektivita v zakončení. Výsledek 1:3 pro nás znamenal až třetí místo. Na druhé se probojoval tým KI Praha a vítězem byl již zmiňovaný Merisant.
Hráči týmu KI Praha si nakonec odnesli i dvě individuální ceny – pro nejlepšího brankáře a nejlepšího střelce turnaje.
Speciální cenu pořadatelů – cenu fair play – získali hráči a hráčky(!) ze Spreadshirtu. Turnaje se účastnili plni elánu, hráli pro zábavu a bavili celou halu.
Turnaj proběhl hladce a v přátelské atmosféře. Za těch osm společných ročníků už se se sousedy známe a máme si co říct. Vysokou úroveň sportu podpořili jako obvykle profesionálními výkony i páni rozhodčí. Za organizaci patří dík Katce Koutné a Susan Novak Razzakové.
Devátý ročník turnaje bude v sobotu 13. 1. 2018. Podívá se již putovní pohár domů do Knaufu?
 

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio