7. ročník

TURNAJ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY KRUPKA
V sobotu 9. 1. 2016 proběhl ve sportovní hale v Krupce 7. ročník futsalového turnaje O putovní pohár průmyslové zóny Krupka. Ani tentokrát se bohužel putovní pohár nevrátil do Knaufu.

Turnaje se zúčastnilo šest týmů. Hrálo se systémem každý s každým a na každý tým tak čekala
porce pěti zápasů v rychlém sledu. Tým KI začal jako obvykle. Nesehraný tým potopily individuální chyby
a týmu „hasičů“ jsme podlehli 2:4. Do druhého zápasu jsme nastoupili plni sebevědomí s tím, že Schiedel snadno porazíme. Tvrdě jsme narazili. Přejeli nás 5:1. Schiedel byl největším překvapením turnaje a skončil celkově druhý. Po předchozích porážkách jsme s pokorou nastoupili do zápasu s CzechPakem (Merisant). Po zodpovědném výkonu jsme prohráli jen 2:0, což bylo proti týmu nabitému zkušenými borci krajského futsalu malé vítězství. Stoupající formu jsme potvrdili v dalším zápase proti Yusenu výhrou 3:1. Ve vzájemném souboji o konečné 4. místo proti sousedům z Auto-Kabelu nám stačila remíza. Přesto jsme hráli na vítězství a soupeři uštědřili „bůra“. 5:0.

Poslední zápas turnaje mezi HZS a CzechPakem rozhodoval o pořadí na prvních třech místech. V průběhu zápasu vedli hasiči 2:0 a právě výhra o dva góly jim zajišťovala první místo v turnaji, druhé pro CzechPak a třetí pro Schiedel. Tým CzechPaku se ale nevzdal. Za vydatné podpory brankáře, který neváhal opustit bránu a prokličkovat se do útoku, vyrovnali na konečných 2:2. To jim zajistilo první místo. Druhý skončil díky vzájemným zápasům tým Schiedelu a třetí tým HZS.

Cenu pro nejlepšího brankáře udělila komise Tomáši Koutnému z CzechPaku. Pohár pro nejlepšího střelce si osmi góly vystřílel Jirka Formánek ze Schiedelu.

Osmý ročník turnaje bude v sobotu 14. 1. 2017. Věříme, že se putovní pohár konečně vrátí domů.

Celkové pořadí turnaje:
1. CzechPak Manufacturing, s.r.o.
2. Schiedel, s.r.o.
3. Hasičský záchranný sbor Teplice
4. KNAUF INSULATION spol. s r.o.
5. Auto-Kabel Krupka, s.r.o.
6. Yusen Logistics (Czech) s.r.o.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio