15 let KNAUF INSULATION v Česku !

Milí kolegové „ve vatě“

Přesně 9.5.2021 v 16:43h  je to 15 let!

V životě člověka velký milník. Dostává poprvé občanský průkaz. A v životě firmy jako ta naše? Docela slušná historie, stovky událostí a příběhů. Mnoho výher a velmi málo neúspěchů. A i ty jsme nakonec zhodnotili, jako zdroj poznání, pro své zlepšování.

Firma je o lidech. Jsem aktuálně nejdéle sloužící ředitel závodu ve skupině KI a díky tomu mohu vše vnímat v kontextu toho, co bylo a toho, co je před námi. Jsem na Vás hrdý. Na to, co jsme spolu prožili a dokázali. Každý den lze tady najít smysl naší práce a vytvářet nové hodnoty. Stále mě dokážete oslovit tím, jak k práci přistupujete, jak o ní přemýšlíte. Jako lídra mě nejvíce uspokojuje sledovat váš vývoj v čase. Jak z operátora linky za několik let vyroste vynikající vedoucí směny nebo v celé skupině respektovaný specialista, schopný pracovat v mezinárodních týmech. A takových tady je! Děkuji za to a specificky děkuji svému týmu, vedení závodu Krupka.

Gratuluji všem k 15. narozeninám našeho závodu a především všem, kdo před 15 lety měli odvahu vstoupit do firmy, která začínala na zelené louce. Ušli jsme společně dlouhou cestu.

Situace s pandemií nám neumožňuje oslavu prožít společně. Žádná velká narozeninová party se nekoná, ale určitě si to dříve či později vynahradíme.

K 15. narozeninám si ale dáme dárky.  

Přeji všem šťastné 15. narozeniny, užijme si dárky, buďme v pohodě a „ve vatě“ i dalších 15 let. Stavte se prosím všichni v průběhu pondělí dne 10.5. na chvíli v práci  u svých šéfů, abyste si své dárky vyzvedli. Ty dorty je dobré sníst co nejdříve.

Pro milovníky dat, co znamená 15 let provozu závodu, kromě v příloze prezentovaných milníků naší historie:

967 000 tun vyrobené izolace

67 405 000 m3 k zateplení budov a staveb, pro lepší svět a menší spotřebu energií

51 900 změn sortimentu na lince

1 147 300 hodin spinerů

989 835 tun expedice, tedy včetně nakupované izolace

Soubory ke stažení

KI Krupka v case.pdf KI Krupka v case.pdf 3105 kB

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio