10.ročník

Futsalový turnaj krupské průmyslové zóny

Jubilejní 10. ročník halového turnaje ve fotbale pořádaný naší společností vybízel k něčemu nevšednímu, je to přeci jubileum. Stejně jako jsme byli my na začátku léta v Nové Bani, pozvánku jsme našim kolegům ze Slovenska oplatili. Kluci ze Slovenska dorazili v dobré náladě a hned v šatně nás vybízeli k ochutnání jejich domácí pálenky.

Rozlosování nám přidělilo derby se slovenskými kolegy hned v prvním zápase. O vcelku hladké vítězství 3:0 se dvěma brankami postaral Jirka Watzek. Do dalšího zápasu jsme šli s dobrým pocitem naší hry z prvního zápasu a především s výborným brankářem v zádech, který měl pochopení k našemu dni otevřených dveří v obraně, kdy vychytal i sólo 3 hráčů najednou.

Druhý zápas proti Edgewell byl už o poznání těžší, ale nakonec jsme ho také zvládli a vyhráli ho 1:0. To už ale zabral i druhý tým složený ze zaměstnanců Knaufu z Nové Bani a začal své zápasy vyhrávat. My jsme si naopak začali vybírat smolné chvilky a postupně prohráli zápasy se Snoeks 2:3, s Tivallem 1:2 i se sousedy z Autokabelu 1:2. Turnaj jsme zakončili s předloňským vítězem Merisantem remízou 0:0 a obsadili tak nakonec nepříliš populární 4. místo. Naopak s prázdnou neodjeli slovenští kolegové a převzali si pohár za 3. příčku a cenu Fair Play. Rozhodčí ocenili kvality jedné z našich hlavních opor individuální cenou nejlepšího brankáře turnaje. Celkové vítězství v turnaji slavil tým Autokabelu a vypadá to, že se pohár pro vítěze každým rokem přibližuje k bráně našeho závodu. Takže by to mohlo vyjít už příští rok?

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio